58 Super chalets

Speciaal voor dit plan zijn drie type chalets ontwikkeld; Waterchalet Premium, Waterchalet Luxe en Waterchalet Luxe XL. De types variëren in afmetingen, in ontwerp en in prijs.

De chalets zijn zo ontworpen dat u zich waant in een waar vakantiehuis. Het chalet wordt ingegraven, waardoor deze geheel gelijkvloers is. Ook is er gekozen voor hoge raampartijen, wat veel ruimte en licht geeft. De chalets worden geplaatst op grote kavels (300+ m2) met een eigen ligplaats aan de voorzijde van de kavel. Ze worden zon- en watergericht geplaatst; de deurpost en de openslaande deuren zitten aan de zonzijde en via de grote raampartijen kijkt u uit op het water!

Wij hebben voor ARCABO gekozen als samenwerkingspartner omdat zij bekend staan om kwaliteit en hoogwaardige chaletbouw. Bovendien is ARCABO in staat chalets geheel naar uw wens te produceren. In deze brochure worden de basismodellen van de types gepresenteerd, maar u kunt de chalets naar hartenlust aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen om de chalets langer/breder te laten bouwen (het chalet mag maximaal 70 m2 zijn), extra opties toe te voegen en geheel naar eigen voorkeur het chalet in te richten.

  • Chalet lengte: van 11 m tot 14 m
  • Chalet breedte; van 4 m tot 5,2 m
  • Chalet grootte: van 47 m2 tot maximaal 70 m2
  • Slaapkamers: van 1 tot 3 slaapkamers

De uiteindelijke verkoop loopt direct via ARCABO (Nieuwleusen). Het is dan ook zeer de moeite waard een bezoek te brengen aan de showroom van ARCABO. In de showroom staan een aantal verschillen chalets, compleet ingericht, wat u zeker zal helpen bij het maken van uw keuzes.

Waterchalet Premium

Meer info

Waterchalet Luxe

Meer info

Waterchalet Luxe XL

Meer info