Inrichting naar wens

Alle waterchalets worden door ARCABO opgeleverd met een basisinrichting. De chalets worden voorzien van alle gemakken en comfort. Zo is het chalet uitgerust met een keuken (koelkast met vriesvak, 4 pits RVS gastoestel, afzuigkap, een hendel mengkraan en rolgordijnen). Ook schijnt het zonlicht de woonkamer volop binnen door de grote raampartijen (2,5 meter hoog, kunststof kozijnen) en een schuifpui aan de voorzijde. Vervolgens maakt de ruime betegelde badkamer met wc, douche, wasbak en handdoek designradiator het comfortabele huis-gevoel helemaal af. Als laatste maakt u voor de overgordijnen, vinyl vloerbedekking en vinyl behang een keus uit een ruim assortiment.

Instyle Concepts

De resterende inrichting zoals tafels, stoelen en delen van de verlichting wordt niet inclusief geleverd. U kunt het chalet wel compleet laten inrichten door Instyle Concepts, dan bent u in één keer klaar! Instyle Concepts is zowel een leverancier van De Kuilart en partner van ARCABO. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit en is het chalet bij oplevering ook direct geheel ingericht. U kunt vrijblijvend een keuze maken uit de verschillende interieur pakketten die zij speciaal voor de waterchalets hebben ontworpen. De showmodellen zijn ook volgens deze pakketten ingericht.

Tuininrichting

De beplanting en bestrating kunt u, indien gewenst (gedeeltelijk) uitbesteden. De Kuilart heeft een aantal bedrijven uit de omgeving gevraagd een voorstel te maken voor de waterchalets. Zij hebben een aantal voorbeeldschetsen en plattegronden uitgewerkt (informeer bij de receptie voor meer informatie).